Политика за поверителност

 1. Политика за данните на онлайн магазин

  Настоящата политика за данните обяснява как събираме, използваме и защитаваме вашата лична информация, когато използвате нашия онлайн магазин. Ние отдаваме голямо значение на защитата на вашите данни и се стремим да спазваме всички приложими закони за защита на данните, включително Общия регламент за защита на данните (GDPR).
 2. Събиране на лична информация

  При използването на нашия онлайн магазин може да се наложи да събираме определени лични данни, които ни предоставяте доброволно. Това може да включва вашето име, адрес, електронна поща, телефонен номер и друга информация, необходима за изпълнението на вашата поръчка или предоставяне на услуги, които сте поискани.
 3. Използване на лична информация

  Събраната лична информация се използва за осигуряване на услугите, които предлагаме в нашия онлайн магазин. Това включва обработка на поръчки, доставка на продукти, управление на акаунти, комуникация с вас и предоставяне на необходимата поддръжка. Освен това можем да използваме вашата информация за анализ на потребителското поведение, подобряване на нашите услуги и персонализиране на вашето потребителско изживяване.
 4. Споделяне на лична информация

  Ние можем да споделяме вашата лична информация с трети страни, които са необходими за изпълнението на вашата поръчка и предоставянето на нашите услуги. Това може да включва доставчици на доставка, финансови институции и други партньори, които помагат в изпълнението на вашата поръчка. Ние не продаваме, разменяме или отдаваме вашата лична информация на трети лица без вашето съгласие, освен ако това не е необходимо за изпълнението на вашата поръчка или съответно законно изискване.
 5. Защита на лична информация

  Прилагаме подходящи технически и организационни мерки, за да защитим вашата лична информация от неоторизиран достъп, използване или разкриване. Използваме сигурни методи за съхранение на данни и ограничаваме достъпа до вашата лична информация само на упълномощени лица, които са задължени да запазят информацията в тайна.
 6. Запазване на данните

  Запазваме вашата лична информация само за периодите, необходими за изпълнение на нашите услуги и за спазване на приложимите законови изисквания. Когато личната информация вече не е необходима, ще я изтрием или анонимизираме в съответствие с нашата политика за съхранение на данни.
 7. Вашите права

  Според законите за защита на данните, вие имате право да поискате достъп до вашата лична информация, да я коригирате или изтриете, както и да изразите противопоставяне на нейната обработка. Можете също така да поискате ограничаване на обработката или прехвърляне на вашата информация. Ако имате въпроси или искате да упражните някое от вашите права, моля, свържете се с нас чрез контактната информация, предоставена по-долу.
 8. Промени в политиката

  Резерваме си правото да променяме или актуализираме настоящата политика за данните от време на време. Всяка промяна на политиката ще бъде публикувана на тази страница, ако е приложимо.

Ако имате въпроси относно нашата политика за данните или начина, по който събираме, използваме и защитаваме вашата лична информация, моля, свържете се с нас чрез следните контактни данни:


Адрес: https://www.hepaco.bg/
Електронна поща: hepaco.bg@gmail.com
Телефон: 089 2698676 | 088 2710547


Ние ще се постараем да отговорим на вашите въпроси и запитвания възможно най-скоро и да ви предоставим необходимата поддръжка.